Uddannelse

DISCnordic er autoriseret Everything DiSC® partner og har mere end langvarig erfaring med HR værktøjer som DiSC. Vi er udbyder af certificeringer og kurser i brug af HR-værktøjer til organisationsudvikling, teamudvikling og rekruttering.

Everything DiSC Workplace® Certificering

En Everything DiSC® certificering henvender sig til dig, der arbejder professionelt med HR indenfor f.eks. organisationsudvikling, medarbejder- og lederudvikling, konflikthåndtering, salg og rekruttering. Bliv certificeret i Everything DiSC Workplace og få kendskab til de nuancerede og intuitive Everything DiSC værktøjer.

Everything DiSC kan med fordel anvendes til de fleste opgaver indenfor Human Ressources i en organisation, og er et vigtigt HR værktøj i den certificeredes værktøjskasse.

Everything DiSC bruges blandt andet til:

- Organisationsudvikling
- Lederudvikling og medarbejderudvikling
- Talentudvikling
- Konflikthåndtering og kommunikation
- Teamudvikling og samarbejde

DISC Opgradering & Konvertering

En DISC Opgradering & Konvertering er til dig, som allerede har kendskab til DISC modellen, men ønsker at benytte Wiley’s Everything DiSC® i dit arbejde. Opgraderingen eller Konverteringen varer én dag, og du får mulighed for at bruge værktøjerne direkte efter certificeringen.

Everything DiSC® bidrager hver dag til at gøre ledere og medarbejdere mere effektive i kommunikationssammenhænge. Everything DiSC er dansk valideret og rapportens indhold holdes således op imod en dansk normgruppe. Everything DiSC anvendes i dag af HR-professionelle, ledere, trænere og konsulenter i hele verden.

High Performance Lederuddannelse

Vi har skabt en lederuddannelse til dig, der som leder, ønsker at skabe et High Performance Team. Uddannelsen har et stort fokus på, hvordan du i endnu højere grad lykkes som leder – og hvordan du løfter et allerede godt resultat til next level. Udannelsen vil være et mix af teori og praktik med fokus på udvikling af dit personlige lederskab. Med i uddannelsen følger certificering i DISC og en uddannelse i “The Five Behaviors of a Cohesive Team™”.

AdaptGRT Certificering

Selvom du er erfaren bruger af eksempelvis personligheds- eller adfærdsanalyser, vil du opleve, at der i forhold hertil er meget stor forskel på den konkrete anvendelse og formidling af resultater af kognitiveanalyser.

På DISCnordic’s certificeringsuddannelse i AdaptGRT lærer du at anvende, fortolke og tilbagemelde scoren på en test. Dette sker på en indføring i hhv. principperne for adaptiv testning, korrekt fortolkning af scoren i forhold til statistiske nøglebegreber, samt uddybende forståelse af de tre kognitive evner, som AdaptGRT måler på.

Desuden får du gode råd om, hvordan du kan sætte testværktøjet i spil i forhold til de organisatoriske og forretningsmæssige udfordringer, I står overfor, og ikke mindst indføres du i best practice principperne for etisk forsvarlig formidling af så personlige og følsomme oplysninger, som resultatet af en kognitiv test er og hvordan det konkret kan kombineres med DISC profilen.

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ – Get Started

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et teamudviklingsprogram designet til at skabe high performance teams. Programmet bygger på Patrick Lencioni’s bestseller, “The Five Dysfunctions of a Team” og hans teamudviklingsmodel.

Når man sætter det fælles resultat over de individuelle mål kræver det indsigt og accept fra alle medlemmer af teamet. De fælles mål nås ved at opbygge tillid, indgå i konstruktiv konflikt, ‘commitment’ til fælles beslutninger og ved at holde hinanden ansvarlige. At blive et high performance team er et aktivt valg og en uudnyttet konkurrencefordel.

15FQ+ certificering

15FQ+ er en international, gennemarbejdet og valideret personlighedstest, der egner sig til rekruttering af medarbejdere. Værktøjet går i dybden med personen og indeholder fem forskellige rapporter, som giver målrettet information om en kandidat.

15FQ+ er tilpasset over 20 sprog og bygger på den nyeste forskning, men alligevel holder 15FQ+ bredden af ​​de oprindelige 16 personlighedsfaktorer, som først blev identificeret af Raymond B Cattell tilbage i 1946.

Der er mulighed for at kombinere 15FQ+ med DISCnordics kognitive test AdaptGRT. Kombinationen af personlighedstest og kognitiv assessment øger træfsikkerheden i rekrutteringsprocessen.

DISCteamplayer

Få styrket dine kompetencer og ha’ det sjovt samtidig. DISCteamplayer er et læringsspil for alle. Spillet har fokus på dagligdags problematikker, samarbejde og så hjælper det med at transformere DISC-teori til praksis. I bliver klogere på, hvad I er gode til, og hvor I kan blive bedre som team. Spillet har fokus på teamdynamik, forskelligheder og forståelse for hvad der driver D, I, S og C profiler: Det er lige til at gå til.

DISCteamplayer er også skabt til alle der ønsker at arbejde med situationsbaseret ledelse. For ledere er spillet særligt velegnet til at skabe en større forståelse for de situationer du kan stå i og for konsekvenserne af de beslutninger der tages.

For medarbejdere skaber spillet en stor grad af fokus på motivation og samarbejde, samt hvorfor ledelse kan være svært. Det giver anledning til at forstå eller mening med hvorfor nogle beslutninger tages, trods det at ikke alle i et team forstår det eller er enig med det.

DISCnordic Masterclasses

Vi har skabt to nye masterclasses Opdater og udbyg din viden om Everything DiSC løsningerne: Productive Conflict og Work Of Leaders Du vil på disse Masterclasses blive klædt på til at drive workshops og få et langt større kendskab til profilen, dens opbygning og anvendelsesmuligheder. Du får mulighed for at prøve såvel opgaver og øvelser samt oplæg på hvordan du kan benytte profilen i fremtiden. Selve workshoppen er bygget op, så du prøver øvelser mv. som også fremgår af det færdigudviklet forløb du får med hjem som gave.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.