Om os

DISCnordic er autoriseret Everything DiSC® og Five Behaviors™ partner, som tilbyder HR baserede løsninger.
Vi er et team af kompetente og engagerede kolleger, og vi brænder for at skabe bedre arbejdspladser og resultater i samarbejde med vores kunder.

Information

Vores løsninger er validerede og gennemtestede, og vores værktøjer er designet til at skabe bedre relationer og opnå bedre resultater i alle organisationer og på alle niveauer.


Vi arbejder sammen med et bredt udsnit af såvel dansk som udenlandsk erhvervsliv, fra C20 selskaber til små virksomheder i både det private og det offentlige. Vores løsninger anvendes indenfor blandt andet ledelsesudvikling, teamsamarbejde, coaching, rekruttering, salgstræning og personlig udvikling.


Vi tror på at et tæt samarbejde, træning og kontinuerlig support og sparring er den bedste måde at sikre at værktøjerne skaber værdi i vores kunders organisationer, uanset sektor, størrelse og speciale.

Ledige stillinger

Her på siden kan du finde DISCnordic’s ledige stillinger.
Alle ledige stillinger vil blive postet på vores LinkedIn side, vi opfordrer til at følge med her.
Patrick Sackner Christensen - Head of Sales - DISCnordic

Patrick Sackner Christensen

Salgschef

+45 6020 9335

Patrick er en strategisk og kommerciel profil med flair for forretningsudvikling og så har han drevet mange forskellige udviklende programmer, uddannet og skabt uddannelser igennem de seneste 10 år, i såvel små danske virksomheder som store internationale virksomheder. Patrick har arbejdet med DISC i mange år og har desuden stor erfaring som leder på flere niveauer og områder.

Patrick har en baggrund som elitesvømmer og elitetræner, patruljesoldat i hjemmeværnet og har en hel del uddannelser deriblandt en Master i Professionel Kommunikation, Diplom i ledelse og en Diplomtræner uddannelse

Patrick er certificeret i DISC, NLP, Kropsprog, Business- og sportscoaching.
Janni - DISCnordic

Janni Ellegaard Andersen

Administrativ Medarbejder

+45 3131 1616

Janni er DISCnordic’s Administrative Medarbejder som supporterer kunder såvel som kolleger.

Hun har 20 års administrativ erfaring fra diverse brancher herunder kursus- og koncertvirksomhed, hvor hun bl.a. som kursus- og produktionskoordinator har erfaring med god planlægning og dedikeret service, så alle føler sig hørt og godt behandlet.

Janni er uddannet kontorassistent, og har i 2014 afsluttet en Merkonom med bl.a. fagene HR og projektstyring.
Michael Drejer - Partner - Undervisning & Rådgivning - DISCnordic

Michael Giroux-Drejer

Partner
Undervisning & Rådgivning

+45 2420 0220

Michael har arbejdet med DISC-værktøjer siden 2000, i både danske og internationale virksomheder. Her har han brugt værktøjerne både som leder og konsulent.

Han har som seniorkonsulent i DISCOVER certificeret hundredvis af konsulenter og HR-folk, i blandt andet DISC og AdaptGRT. I 2015 var Michael med til at bringe teamværktøjet ”The Five Behaviors of a Cohesive Team” til Danmark. Michael har stor erfaring med brugen af vores værktøjer indenfor blandt andet lederudvikling og diagnosticering af dysfunktionelle teams og med implementering af skræddersyede løsninger for vores kunder.

Michael er bachelor i erhvervspædagogik.
Mette Boje - Udviklingschef - DISCnordic

Mette Babitzkow Boje

Udviklingschef


+45 5367 6791


Mette har de sidste 21 år beskæftiget sig med personlighedstests i både danske og internationale virksomheder.


I tidligere job har Mette arbejdet som produktansvarlig på flere forskellige typer af værktøjer og er en erfaren underviser, konsulent og coach.


I DISCnordic er Mette særligt optaget af udviklingen af test-værktøjskassen. I øjeblikket er det fem-faktor personlighedstesten 15FQ+, som lige er kommet Danmark. Derudover underviser hun i Everything DISC, Adapt og 15 FQ+.


Mette er uddannet i London og har en Msc i Occupational Psychology.

Jannik - Partner & Administrerende direktør - DISCnordic

Jannik Jensen

Partner
Adm. direktør

+45 3131 1616

Jannik har som chefkonsulent i DISCOVER certificeret hundredvis af HR Professionelle i DISC, AdaptGRT og Personlig Effektivitet. Han har arbejdet med DISC på alle niveauer i DISC-værdikæden, lige fra slutbruger og leder, til konsulent og international forretningsudvikler for Wiley, som ejer værktøjerne.

Jannik har haft ansvar for udviklingen af en række DISC baserede koncepter, og har arbejdet med DISC siden 2001. Han har desuden været ansvarlig for at certificere internationale partnere i ”The Five Behaviors of a Cohesive Team”.

Jannik er uddannet officer i Hæren og har desuden en HD i Ledelse og Organisation.
Tina Andersen - Partner - Administration & Kundesupport - DISCnordic

Tina Nystrup Andersen

Partner
Administration & Kundesupport


+45 3131 1616


Tina har en fortid som administrationschef og projektkoordinator i forskellige virksomheder og brancher, og hun er DISCnordics administrative anker.


Hun har blandt andet arbejdet, som administrativ koordinator og account manager for DISCOVER, hvilket har givet hende stor indsigt i teknisk support og problemløsning, ved brugen af vores værktøjer. Tina er derfor det naturlige bindeled mellem DISCnordic og vores kunder, i forhold der vedrører daglig support og økonomi.


Tina er uddannet kontorassistent og naturligvis Everything DiSC© certificeret.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.