The Five Behaviors™

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et enestående teamværktøj, sat i verden til at anspore ledere og teams i processen om at blive velfungerende og ”high performing”. The Five Behaviors of a Cohesive Team er et nuanceret og effektivt teamværktøj til den erfarne facilitator. Værktøjet er baseret på den amerikanske bestseller af Patrick Lencioni “The Five Dysfunctions of a Team”.

Information

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et teamudviklingsprogram designet til at skabe high performance teams. Programmet bygger på Patrick Lencioni’s bestseller, “The Five Dysfunctions of a Team” og hans teamudviklingsmodel.

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ kan hjælpe alle teams, fra produktion til bestyrelse med at blive mere sammenhængende og levere bedre resultater.

Hvad er the Five Behaviors of a cohesive team?

DISCnordic er stolte af, at kunne tilbyde dette innovative værktøj til teamudvikling, The Five Behaviors of a Cohesive Team (på dansk, De fem adfærdsmønstre i et velfungerende team). Værktøjet er resultatet af en fusion mellem vores flagskib Everything DiSC og Patrick Lencionis nyklassiske bestseller The Five Dysfunctions of a Team (på dansk, De fem Dysfunktioner i et Team). Hver for sig er de to modeller berømte for deres effektivitet og intuitive tilgængelighed på alle niveauer i en organisation. Tilsammen er de intet mindre end enestående i deres transformative kraft.

En facilitator i The Five Behaviors of a Cohesive Team™ kan skræddersy indholdet af modellen specifikt til et teams assessment resultater, og giver dermed mulighed for en personalisering af konceptet, så modellen kan bruges direkte til problemområdet.

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er delt op i en trekant og trinene for programmet ser således ud:

Tillid: Et team skal kunne være hudløs ærlig overfor hinanden, for at skabe grundstenen for teamwork.

Konflikt: Den ufiltrerede, konstruktive debat og udveksling af ideer, kan kun blive gjort muligt gennem sårbarhed og tillid, hvilket er etableret i første trin.

Commitment: At forpligte sig. Når alle medlemmer har givet et bud på deres ideer og meninger, vælges der derefter den bedste, ud fra en konstruktiv diskussion – Dette skaber baggrund til at forpligte sig til teamet, hos teammedlemmerne.

Ansvar: En klar handlingsplan og klar fordeling af roller, gør det muligt for teamets medlemmer at holde hinanden ansvarlig, ud fra den standard som er fastsat fra start af.

Resultater: Det sidste mål for et team, er at skabe ROI og forretnings succes, hvilket bliver gjort muligt når de andre fire trin er blevet opfyldt. Hvis ikke alle tidligere trin er opfyldt, vil individets eget mål stå højere end teamets.

Five Behavior - kursus

The Five Behaviors of a Cohesive Team er et nuanceret og effektivt teamværktøj til den erfarne facilitator. Værktøjet er baseret på den amerikanske bestseller af Patrick Lencioni “The Five Dysfunctions of a Team”.

Med The Five Behaviors of a Cohesive Team™ – Get Started kursus bliver du bekendt med profilværktøjerne som knytter sig til The Five Behaviors of a Cohesive Team konceptet. Det vil gøre dig skarp til at analysere målingsresultatet og lave relevante nedslag.

 

Vil du have adgang til værktøjet?

Læs mere

The Five Behaviors – Get Started kursus

Du skal deltage på The Five Behaviors of a Cohesive Team – Get Started kurset, hvis du ønsker at få mulighed for at arbejde med teams på højere niveau og få adgang til et værktøj som understøtter det.
Klik her

De forskellige rapporter

Med et kursus i Five Behavior hos DISCnordic får du adgang til to forskellige rapporter. Teamudvikling og en “personal development” som er en individual profil. 

Du kan også få adgang til profilerne ved, at DISCnordic hyres ind som konsulenter til et Five Behavior/teamudviklingsforløb. 

TEAMUDVIKLING

Rapporten måler på de fem adfærdsmønstre i et velfungerende team. 

De vigtigste fordele
The Five Behaviors® har en mission: at hjælpe folk opbygge effektive teams, der leverer resultater. 

  • Hjælper deltagerne med bedre at forstå sig selv, personlighederne i deres team og hvordan de effektivt kan arbejde sammen.
  • Skaber sammenhæng i intakte teams
  • Lavet til intakte teams
  • 5-12 deltagere
  • Designet til team med en minimumsperiode på 6 uger

Rapporten findes mulig på flere sprog blandt andet de fire nordiske sprog og engelsk. 

 Se demo rapport

Personal Development

Rapporten måler på og hjælper dig med at opbygge og styrke dine færdigheder.

Five Behaviors® Personal Development-løsningen lærer individer at blive bedre holdkammerater ved at integrere Patrick Lencioni’s model på det organisatoriske niveau. Rapporten er specifikt designet til enkeltpersoner og  man behøver ikke at være en del af det samme team. Enhver deltager kan drage fordel af dette program og dets magtfulde principper, ved at forme sin adfærd og skabe et fælles sprog, der sætter folk i stand til at omskrive, hvad det betyder at arbejde sammen.

  • Hjælper enkeltpersoner til bedre at forstå sig selv og deres roller i et team gennem principperne i Five Behavior
  • Opretter og skalerer en kultur af teamwork og samarbejde
  • Designet til at alle kan bruge den
  • Op til ?? deltagere
  • Intet krav til ansættelsesforhold

Rapporten findes på engelsk pt. 

Se demo rapport

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.