15FQ+ certificering

Bliv certificeret i 15FQ+ det tager kun 3 dage.

Certificering i 15FQ+

15FQ+ kan anvendes bredt i din organisation og er særdeles velegnet til rekruttering, on-boarding af nye medarbejdere og udvikling (ledere, talenter, nøglemedarbejdere). I en rekrutteringsproces øges værdien ved at kombinere 15FQ+ med DISCnordics kognitive værktøj AdaptGRT. Kombinationen af både personlighed og kognitive evner øger træfsikkersiden i forhold til om personen både har de rette personlige egenskaber men også evnerne til at udføre opgaverne på det kompleksitetsniveau der er behov for.

Information

Værktøjet går i dybden med personen og indeholder fem forskellige rapporter, som giver målrettet information om en respondent i enhver rekrutterings- eller udviklingssituation.

Der er mulighed for at kombinere 15FQ+ med DISCnordics kognitive test AdaptGRT. Kombinationen af personlighedstest og kognitiv assessment øger træfsikkerheden i rekrutteringsprocessen.

Hvad

En 15FQ+ certificering giver adgang til en række dybtgående, ekspert rapporter som anvendes til beslutningstagning og feedback. Disse beskriver en persons typiske interpersonelle adfærd, tænke- og beslutningsstil samt måder at håndtere pres på arbejdspladsen. Den Udvidet Rapport omfatter bl.a. foretrukne Teamroller, Lederstil og Karrieretemaer. Rapporter med fokus på kompetencer, Emotionel Intelligens og Kontra-produktiv adfærd (skyggesider/derailors) er også tilgængelige.

15 FQ+ egner sig til målrettet at arbejde med rekruttering, on-boarding, ledelse, udvikling og samarbejde.

Hvorfor

Efter en certificering får du adgang til fem forskellige rapporter, som giver dybdegående information omkring en kandidat. De fem rapporter anvendes efter behov, og der er mulighed for at sætte fokus på en række af temaer blandt andet emotionel intelligens, kontra-produktiv adfærd, team- og ledelsesroller m.v. Du får også adgang til at lave en ideel jobprofil som sammenholdes med kandidaterne. Rapporten, som efterfølgende kan trækkes, beskriver ligheder og forskelle, og giver dig input til hvordan du får afdækket disse punkter bedst muligt.

Formålet med en 15FQ+ certificering

15FQ+ certificeringen sætter dig i stand til at forstå og arbejde med Fem-Faktormodellen og 16 personlighedsfaktorer. Derudover bliver du i stand til at give en personlig tilbagemelding og anvende de fem forskellige rapporter der indgår i værktøjet.

Certificeringen giver dig et solidt teoretisk og praktisk fundament til at:

1. Fortolke en 15FQ+ profil, samt give en etisk forsvarlig tilbagemelding.

2. Anvende 15FQ+ som forståelsesramme til selvindsigt for enkeltpersoner.

3. Kunne arbejde med 15FQ+ i relation til rekruttering af kandidater, on-boarding, ledelse og samarbejde

Konsulenter, ledere og andre der arbejder professionelt med organisationsudvikling, HR, ledelse, rekruttering, forandring mm. og som skal bruge et nuanceret men enkelt, praktisk og valideret personvurderingsværktøj til at understøtte disse aktiviteter.

5 forskellige rapporter:

  • Feedback Rapport
  • Udvidet Rapport
  • Ideel Jobprofil Rapport
  • Emotionel Intelligens Rapport
  • Kontra-Produktiv adfærds Rapport
  • Samt understøttende materialer,  tilbage-meldingskit og USB nøgle uddeles.

Nedenfor finder du de praktiske informationer som pris, tilmelding og holdstart vedrørende en certificering i 15FQ+.


HOLDSTART
Klik her for at komme til vores kursuskalender


PRIS
2 + 1 dags kursus 7.500 kr. ekskl. moms.


BELIGGENHED
Tåstrup eller Fredericia

Forløbet på en 15FQ+ certificering

En 15 FQ+ certificering er et kursusforløb i tre etaper.

Forløbet består af to undervisningsmoduler (2+1 dag) og en mellemliggende træningsperiode.

Efter certificeringen i 15FQ+, har du mulighed for løbende at få gratis sparring og support ifm. brugen af værktøjet, både til udsending af links, men også ift. tilbagemeldinger, konceptudvikling og facilitering.

Før

Hjemmearbejde: Ca. 3 uger før kursusstart modtager du en mail med et link til 15FQ+ spørgeskemaet. Du udfylder spørgeskemaet inden kursusstart. Du får udleveret dit resultatet på modul 1. Derudover skal du finde to personer, som du skal sende 15FQ+ testlink ud til. De to personer, skal udfylde spørgeskemaet inden du starter på modul 1. Du giver dem en tilbagemelding på deres resultat mellem modul 1. og 2. Du får også tilsendt læsemateriale, som skal læses inden kursets opstart.

Modul 1

Undervisningsdagene:

Her skabes den grundlæggende forståelse af personlighedstests generelt samt 15FQ+’s opbygning. Du får også en forståelse for hvordan profilerne er konstrueret og valideret, og hvordan du kan anvende 15FQ+ til rekruttering og onboarding.

Der arbejdes praktisk med værktøjet, og du kommer til at deltage i forskellige øvelser, der hjælper med at få 15FQ+ godt ind under huden. Du lærer, også hvordan du giver en personlig tilbagemelding og øver dig på de tilbagemeldinger, du skal lave efterfølgende. Du skal regne med ca. 1 times hjemmearbejde mellem 1. og 2. kursusdag.

Modul 2

Undervisningsdagene:

Der følges op på de erfaringer og udfordringer som deltagerne har oplevet med de to tilbagemeldinger som er gennemført i træningsperioden.

Deltagerne deles op i grupper af tre og skal give tilbagemeldinger til hinanden. Der gives og modtages feedback efter hver tilbagemelding.

Du får en indføring i de forskellige profiler som 15FQ+ indeholder: EI, Derailors, Ideal Profilen, Teamroller, Ledertyper mv. Hvad ligger der til grund for rapporterne og hvordan kan de bruges i hverdagen. Der er en vekselvirkning mellem oplæg og cases som deltagerne arbejder med.

Efter

Efter certificeringen:

Du får adgang til GeneSys, en online administrationsportal samt personlig hjælp til opsætning af denne.

Du får adgang til at anvende de mange forskellige profiler og værktøjer som certificeringen indeholder.

Du får udleveret et tilbagemeldingskit samt en USB-nøgle med masser af undervisningsmaterialer med bl.a. øvelser og PowerPoints.

Mulighed for løbende at få gratis sparring og support ifm. brugen af værktøjet, både til administration af links men også ift. tilbagemeldinger, konceptudvikling og facilitering.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.