Kontakt

Når man arbejder indenfor HR kan det være svært at finde frem til det rette værktøj – Kontakt DISCNordic og få hurtigt råd og vejledning.
+45 3131 1616
kontakt@DISCnordic.dk

DISCnordic
Oldenburg Alle 7, st.
2630 Taastrup

Tilgængelighed: Teamet hos DISCnordic er klar til at hjælpe dig, og vi ved at hurtig og effektiv support er vigtigt for dig. Du kan træffe os på telefon:

Man-Tor kl. 09-16 & Fredag 09-15
Vi ser frem til at rådgive dig om dit nye DISC værktøj.
Du kan læse mere om DISCnordic teamet her.

Information

Står du med en million spørgsmål vedrørende HR værktøjer som Everything DiSC profilen og The Five Behaviors of a Cohesive Team eller er du i tvivl om hvilken type certificering, som vil opfylde dine behov bedst muligt, kan du altid finde gode råd fra vores kompetente og yderst engagerede DISC eksperter. Hvad enten det omhandler adfærdsprofiler, personlighedsanalyse, rekrutteringsværktøj m.m. så kan vi hjælpe dig godt på vej.

Kompetente medarbejdere med ekspertviden indenfor DiSC baserede løsninger.

Som tidligere chefkonsulenter og HR ledere, har vores DISC eksperter certificeret hundredvis af topstillinger indenfor HR verden og undervist i fordelene ved brug af eks. Everything DiSC og AdaptGRT værktøjerne.

Læs mere om de forskellige værktøjer her, eller kontakt os.

Ring mig op

Har dit besøg efterladt ubesvarede spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os. Indtast dine oplysninger i kontaktformularen nedenfor, og vi sørger for, at du får den vejledning du har behov for. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Scroll til toppen