Blog2018-07-11T10:06:10+00:00

AKTUELLE NYHEDER OG SPÆNDENDE
ARTIKLER DIREKTE I DIT NEWSFEED

Følg os på LinkedIn og modtag seneste
nyheder og artikler direkte fra DISCnordic og bloggen.

Blog Arkiv

  • Michael blog lys ide DISCnordic

Udvikling af egen formidlingsstil

Skab bevidsthed om egen adfærd i undervisningssituationen. Hvis konsulenten formår at matche kursistens profil, er der større sandsynlighed for at konsulenten bliver i stand til at etablere en relation som er fordrende for samarbejde og læring.

  • Skriver på papir DISCnordic blog

Hvordan bruger du test i rekruttering?

Min opfattelse er at testudbydere og rekrutteringsvirksomheder generelt lægger stor vægt på god og korrekt testetik, men jeg må bare konstatere, at det ikke er det, der sker ude i de diverse rekrutteringssessioner.
Men hvorfor?
Det er jo ikke så, svært at sikre en etisk og god rekrutteringsproces, som indeholder både kognitive- og personlighedstest.

  • DISCnordic fodbold Everything DiSC

DISC profilen i sportens verden

Nicklas Pyrdol fortæller hvordan DISC kan være til stor nytte for folk som arbejder med udvikling af talenter, teams, trænere og selvfølgelig rekruttering indenfor sportsverden.

  • Five Behavior of a Cohesive Team team blog DISCnordic

Hvem kan med fordel benytte The Five Behaviors of a Cohesive Team™?

Teamwork er den hemmelige ingrediens til forretnings succes. Effektive teams formår at opnå mål, drive resultater i hus og at flytte organisationen fremad. At bygge et effektivt team er dog ikke noget som blot sker, det kræver hårdt arbejde og en forståelse for de fundamentale behov bag et team.