Værktøjer2018-06-26T13:36:30+00:00

Værktøjer

Hos DISCnordic har vi sammensat en portefølje bestående af tre “best in class” gennem validerede HR værktøjer:

  • Everything DiSC®, hvor fokus er på adfærd og relationer.
  • Five Behaviors of a Cohesive Team™ som dykker ned i materien omkring arbejdet med at opbygge velfungerende teams.
  • AdaptGRT er vores kognitive testværktøj til rekruttering og udvikling.

Værktøjerne Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™ anvendes i mange større organisationer, men både store og små organisationer kan få stor glæde af disse løsninger i deres bestræbelse på at opnå en mere effektiv organisation. Everything DiSC® benyttes i mange forskellige brancher til alle former for organisationsudvikling.

Vores løsninger er validerede og gennemtestede, og vores værktøjer er designet til at skabe bedre relationer og opnå bedre resultater i alle organisationer og på alle niveauer.

Klik på nedenstående figurer og læs mere om de tre værktøjer.

værktøjer Everything DISC DISCnordic
værktøjer The five Behaviors of Cohesive Team DISCnordic
værktøjer AdaptGRT DISCnordic

DISCnordic er derudover autoriseret Wiley partner og har mere end 30 års sammenlagt erfaring med DISC og andre HR værktøjer. Vi er udbyder af certificeringer og kurser i brug af HR-værktøjer til organisationsudvikling, teamudvikling og rekruttering. Vores redskaber er intuitive og fleksible, og bruges af mange danske og internationale virksomheder, til løsning af opgaver som f.eks. leder- og medarbejder udvikling, rekruttering og teamsammensætning, kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering.

Du kan læse mere om vores certificeringer her.