Implementering

DISCnordic kan hjælpe dig med at implementere vores værktøjer i din organisation.

Information

Vi ønsker at hjælpe jer med at skabe de med udgangspunkt i vores værktøjer

I DISCnordic gør vi meget for, at sikre de bedste resultater og at skabe den bedste service for vores kunder. Det betyder, at vi også gerne hjælper jer i forskellige situationer, hvor I ikke selv vil eller kan løfte opgaven. Det kan foreksempel være I ønsker hjælp ved mangel på ressourcer i HR-afdelingen eller i forbindelse med aktiviteter for virksomhedens øverste ledelse, hvor vi oplever mange ser en fordel i at benytte sig af en ekstern facilitator. 

I disse og mange andre situationer træder DISCnordic gerne til, og vi betragter os selv som en naturlig og fleksibel ressource, som HR og ledelsen kan trække på. 

Vi tilbyder også udvikling og træning i såvel ledelse, salg som træning og arbejdet med High Performance Team.

DISCnordic Team

Fordele

Fordelen ved at vælge en ekstern samarbejdspartner til at hjælpe med dit næste udviklingsprojekt er, at vi er veluddannede og erfarne brugere i de værktøjer som vi i DISCnordic tilbyder. 


Mange gange skaber det en god synergi, at vi sammen designer et uddannelses/udviklingsforløb, hvor de eksterne kompetencer spiller sammen med interne kompetencer. På den måde kan du få hjælp til både udvikling og forankring af processerne, hvor eksterne konsulenter kan stå for fagspecifik undervisning i f.eks. salgstræning eller lederudvikling, mens HR-afdelingens interne konsulenter selv kan gennemføre 1 til 1 tilbagemelding for alle deltagerne.

Samarbejdspartnere

Vi henviser også gerne til vores dygtige, certificerede samarbejdspartnere. Mange af disse har specialistviden inden for særlige fagområder som f.eks. salg, trivsel, rekruttering, ledelsesudvikling og meget mere.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.