The Five Behaviors of a Cohesive Team 2018-01-16T12:42:42+00:00

The Five Behaviors of a Cohesive Team™

The Five Behaviors of a Cohesive Team ™

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et enestående teamværktøj, sat i verden til at anspore ledere og teams i processen om at blive velfungerende og ”high performing”. The Five Behaviors of a Cohesive Team er et nuanceret og effektivt teamværktøj til den erfarne facilitator. Værktøjet er baseret på den amerikanske bestseller af Patrick Lencioni “The Five Dysfunctions of a Team”.

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et teamudviklingsprogram designet til at skabe high performance teams. Programmet bygger på Patrick Lencioni’s bestseller, “The Five Dysfunctions of a Team” og hans teamudviklingsmodel.

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ kan hjælpe alle teams, fra produktion til bestyrelse med at blive mere sammenhængende og levere bedre resultater.

HVAD ER THE FIVE BEHAVIORS OF A COHESIVE TEAM?

The Five Behaviors of a Cohesive Team™

The Five Behaviors of a Cohesive Team™

DISCnordic er stolte af, at kunne tilbyde dette innovative værktøj til teamudvikling, The Five Behaviors of a Cohesive Team (på dansk, De fem adfærdsmønstre i et velfungerende team). Værktøjet er resultatet af en fusion mellem vores flagskib Everything DiSC og Patrick Lencionis nyklassiske bestseller The Five Dysfunctions of a Team (på dansk, De fem Dysfunktioner i et Team). Hver for sig er de to modeller berømte for deres effektivitet og intuitive tilgængelighed på alle niveauer i en organisation. Tilsammen er de intet mindre end enestående i deres tran

Læs mere om The Five Behaviors of a Cohesive Team™ – Get Startet kurset, som giver dig et større indblik i værktøjet og viden til hvordan du benytter det i praksis.

KONTAKT OS HVIS DU HAR SPØRGSMÅL TIL THE FIVE BEHAVIOR OF A COHESIVE TEAM™