DISCnordics Rekrutteringspakke

15FQ+ og AdaptGRT

Til dig som er erfaren testbruger & certificeret i et fem-faktor værktøj, nu kan du komme nemt, hurtigt og billigt i gang med 2 nye stærke værktøjer 

DISCnordic introducerer en ny og unik mulighed for, at blive certificeret i to komplimenterende rekrutteringsværktøjer på én gang. Det drejer sig om Fem-Faktor værktøjet 15FQ+ og den kognitive test AdaptGRT.

Vi har sammensat et super og intenst certificeringskursus på to dage med et par uger mellem de to dage. På certificeringskurset arbejder vi målrettet med at lære værktøjerne at kende. Mellem første og anden dag, oparbejder du praktisk erfaring med værktøjerne. Vi spilder ingen tid og derfor henvender vi os til dig, der allerede har erfaring med andre personlighedstests og/eller kognitive værktøjer, og som ønsker at konvertere din viden til 15FQ+ og AdaptGRT.

Hvad går det ud på?

Trænger du til at forny din værktøjskasse eller ønsker du at anvende et prisvenligt og anerkendt værktøj, så læs her.

Hvad er 15FQ+

15FQ+ er en Fem-Faktor personlighedstest, der særligt anvendes til rekruttering, on-boarding og genplacering.

Den giver en dybdegående vurdering af styrker og udviklingsbehov samt en nuanceret indsigt i en persons typiske måde at interagere med andre på.

Derudover giver 15FQ+ også mulighed for at sammenholde et specifikt job med en kandidat, så du får konkret data på ligheder og afvigelser mellem job og kandidat.

Hvorfor skal jeg anvende 15FQ+?

  1. Nem og hurtig at udfylde, hvilket betyder, at den kan bruges på de fleste målgrupper
  2. Adgang til fem forskellige rapporter, hvilket betyder, at du kan gå i dybden med det, der er særlig vigtigt i en given rekruttering
  3. Adgang til en ideel jobprofil, der angiver specifikke ligheder og forskelle mellem job og kandidat
  4. Information om blandt andet medarbejderstil, lederstil, indflydelsesstil, emotionel intelligens og kontra-produktiv adfærd
  5. Feedback rapport specifikt skrevet til kandidaten, som er formuleret på en neutral og beskrivende måde
  6. Et teknisk solidt værktøj med indbygget svarvalidering, så du kan have tillid til de hypoteser, der genereres i rapporterne

Hvad er Adapt GRT?

AdaptGRT er konstrueret til at vurdere en persons evne til at ræsonnere ved anvendelsen af ord, tal og abstrakte begreber, og til at vurdere personens kapacitet til at opfatte logiske mønstre og forbindelser i nyt materiale.

Med resultatet opnår du information om personens evne til at kunne tilegne sig og anvende ny viden, forstå komplekse sammenhænge mellem informationer, situationer og opgaveløsning (og træffe beslutninger på den baggrund), og forudse konsekvenser af beslutninger og handlinger.

Hvorfor skal jeg anvende Adapt GRT?

  1. AdaptGRT er bygget på en adaptiv spørgeramme. Det betyder, at testens spørgsmål løbende tilpasser sig din kandidats vidensniveau for et hurtigt og præcist resultat.
  2. AdaptGRT måler vigtige egenskaber, fordi de fleste stillinger og roller i dag indebærer et vist element af problemløsning, kompleksitet og omstilling.
  3. En kognitiv evnetest kan med fordel anvendes i forbindelse med rekruttering, udvikling og talent management og kan være særlig relevant i forbindelse med jobroller, hvor der skal træffes komplekse beslutninger, og i forbindelse med koncentrerede uddannelsesforløb.
  4. Kombinér AdaptGRT med 15FQ+ så du får en grundig gennemgang af dine kandidaters personlige præferencer og kognitive evner.

Tilsammen giver denne rekrutteringspakke et dybdegående og detaljeret indblik i dine kandidater og du får et fyldestgående beslutningsgrundlag, så du bliver i stand til at udvælge den bedste kandidat til jobbet.

Program

Dag 1

09:00 – 12:00 Gennemgang af 15FQ+s opbygning
Nuancering af faktorer – hvad er indeholdt?
12:00 – 12:30 Frokost
12:30 – 16:00 De 5 forskellige rapporter
Her gennemgås de 5 forskellige rapporter
Hvilken information indeholder de og hvordan den de anvendes?
16:00 – 16:30 Forberedelse til praktisk arbejde mellem dag 1 og dag 2

 

Mellemlæggende periode

I denne periode arbejder du med 3 prøvetests, hvor du skal øve dig i at bringe 15FQ+ i spil. De tre forskellige personer skal have 3 forskellige typer rapporter, som du skal give tilbagemelding på.

Dag 2

09:00 – 10:00 Siden sidst og erfaringsudveksling
10:00 – 12:00 Introduktion og gennemgang af AdaprtGRT
12:00 – 12:30 Frokost
12:30 – 16:00 Øvelse – kobling mellem adaptGRT og 15FQ+
16:00 – 16:30 Opsamling, afrunding og tak for nu

Dato

Se følgende link for dato overblik: Kursuskalender

Pris

4.995* DKK ex. moms

*Gælder i august, september og oktober 2019. Der gives ikke yderligere rammeaftalerabat.

Tilmeld dig her!

Vi ringer altid til dig efter din tilmelding.