Om DISCnordic 2018-03-01T16:12:30+00:00

Om DISCnordic

DISCnordic er autoriseret Everything DiSC® partner, som tilbyder HR baserede løsninger, som Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™ m.m. Vi er et team af kompetente og engagerede kolleger, og vi brænder for at skabe bedre arbejdspladser og resultater i samarbejde med vores kunder.

Vores løsninger er validerede og gennemtestede, og vores værktøjer er designet til at skabe bedre relationer og opnå bedre resultater i alle organisationer og på alle niveauer.

Vi arbejder sammen med et bredt udsnit af dansk erhvervsliv, fra C20 selskaber til små virksomheder i både det private og det offentlige. Vores løsninger anvendes indenfor blandt andet ledelsesudvikling, teamsamarbejde, coaching, rekruttering, salgstræning og personlig udvikling.

Vi tror på at et tæt samarbejde, træning og kontinuerlig support og sparring er den bedste måde at sikre at værktøjerne skaber værdi i vores kunders organisationer, uanset sektor, størrelse og speciale.

DISCnordic teamet

Nedenfor kan du læse om teamet bag DISCnordic. Vi er klar til at hjælpe dig, så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os.

Jannik Jensen DISCnordic

Jannik Jensen

Partner
Adm. direktør

+45 3131 1616

Jannik har som chefkonsulent i DISCOVER certificeret hundredvis af HR Professionelle i DISC, AdaptGRT og Personlig Effektivitet. Han har arbejdet med DISC på alle niveauer i DISC-værdikæden, lige fra slutbruger og leder, til konsulent og international forretningsudvikler for Wiley, som ejer værktøjerne.

Jannik har haft ansvar for udviklingen af en række DISC baserede koncepter, og har arbejdet med DISC siden 2001. Han har desuden været ansvarlig for at certificere internationale partnere i ”The Five Behaviors of a Cohesive Team”.

Jannik er uddannet officer i Hæren og har desuden en HD i Ledelse og Organisation.

Michael Giroux-Drejer DISCnordic

Michael Giroux-Drejer

Partner
Undervisning & Rådgivning

+45 3131 1616

Michael har arbejdet med DISC-værktøjer siden 2000, i både danske og internationale virksomheder. Her har han brugt værktøjerne både som leder og konsulent.

Han har som seniorkonsulent i DISCOVER certificeret hundredvis af konsulenter og HR-folk, i blandt andet DISC og AdaptGRT. I 2015 var Michael med til at bringe teamværktøjet ”The Five Behaviors of a Cohesive Team” til Danmark. Michael har stor erfaring med brugen af vores værktøjer indenfor blandt andet lederudvikling og diagnosticering af dysfunktionelle teams og med implementering af skræddersyede løsninger for vores kunder.

Michael er bachelor i erhvervspædagogik.

Tina N. Andersen DISCnordic

Tina Nystrup Andersen

Partner
Administration & Kundesupport

+45 3131 1616

Tina har en fortid som administrationschef og projektkoordinator i forskellige virksomheder og brancher, og hun er DISCnordics administrative anker.

Hun har blandt andet arbejdet, som administrativ koordinator og account manager for DISCOVER, hvilket har givet hende stor indsigt i teknisk support og problemløsning, ved brugen af vores værktøjer. Tina er derfor det naturlige bindeled mellem DISCnordic og vores kunder, i forhold der vedrører daglig support og økonomi.

Tina er uddannet kontorassistent og naturligvis Everything DiSC certificeret.

Thor Lundehøj DISCnordic

Thor Lundehøj

Digital Projektleder

+45 3131 1616

Thor står for at udvikle samt eksekvere DISCnordics digitale strategier, indenfor områder som SEO, sociale medier osv. indenfor online markedsføring.

Thor har tidligere arbejdet med SEM (Search Engine Marketing) i større virksomheder. Derudover har han i mange år arbejdet med customer support, hvor han har fået stor indsigt i teknisk know-how og at sætte sig ind i kundernes behov. Han fungerer i sin fritid som digital marketings konsulent for flere virksomheder, samt styrer deres sociale medier.

Thor er uddannet bachelor i International Handel og Markedsføring, og så er han naturligvis også DiSC-certificeret.