DISCteamplayer

En attraktiv og spændende måde at lære på. Få styrket dine kompetencer og ha’ det sjovt samtidig.

Information

DISCteamplayer er et læringsspil for alle. Spillet har fokus på dagligdags problematikker, samarbejde og så hjælper det med at transformere DISC-teori til praksis. I bliver klogere på, hvad I er gode til, og hvor I kan blive bedre som team. Spillet har fokus på teamdynamik, forskelligheder og forståelse for hvad der driver D, I, S og C profiler: Det er lige til at gå til.

DISCteamplayer er også skabt til alle der ønsker at arbejde med situationsbaseret ledelse. For ledere er spillet særligt velegnet til at skabe en større forståelse for de situationer du kan stå i og for konsekvenserne af de beslutninger der tages.

For medarbejdere skaber spillet en stor grad af fokus på motivation og samarbejde, samt hvorfor ledelse kan være svært. Det giver anledning til at forstå eller mening med hvorfor nogle beslutninger tages, trods det at ikke alle i et team forstår det eller er enig med det.

Prisen

Spillet koster 7.500 DKK ex. moms og forsendelse og fås på engelsk og dansk. 

Workshops med spillet koster 10.000 DKK ex. moms som grundpris plus 300 DKK ex. moms per person

Det er lige til at gå til

Der er kort fra læring til praksis. Spillet skaber et realistisk simuleret miljø, hvor I skal prøve kræfter med fx fyringer, personalesager og en krævende chef samtidig med at I introduceres til DISC profilerne.

Som deltagere får I mulighed for at teste jeres evner som ledere og/eller præferencer som medarbejdere, samtidig med at I lærer i samarbejde med hinanden. Spillet er ideelt til personlig udvikling og som et inspirerende og sjovt indspark til dagligdagen. En god mulighed for at skabe et stærkere bånd i jeres team og for at skabe fokus på trivsel og arbejdsglæde.

I spillet udsættes I for udfordringer som du vil kunne opleve i dagligdagen både som leder og medarbejder. Opgaven er derfor også at motivere den enkelte medarbejder og at give alle ansatte følelsen af at være med og blive anerkendt.

Vi anbefaler at I afsætter 2-2,5 timer til spillet og er mellem 4 og 6 på hver ”plade”. Er I flere end 6 personer der ønsker at spille spillet, er det intet problem, her bruges der blot flere spil på flere borde og I kan forsat spille samtidigt og undervejs i spillet stoppe op for en fælles dialog om udfordringerne og succeser – vi faciliterer også gerne. I kan sagtens være mere end 100 spillere.

Mere information:

Jeres opgave er defineret på forhånd og I spiller sammen mod spillet, hvor I som ny chef får en opgave i at udvikle jeres afdeling. I kommer til at stå over for en uharmonisk gruppe og I skal sørge for, at teamet kommer til at arbejde bedre sammen og skabe stærke resultater. I spillet vil der opstå uforudsete forhindringer, der vil være behov for erfarings- og idéudveksling. I behøver ikke at kende til DISC inden i spiller spillet.

Kontakt os for at købe spillet eller hvis I ønsker at have os til, at facilitere en sjov og lærerig workshop med spillet i 2-2,5 timer.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.