DISCnordics personlighedstest 15FQ+ er et værktøj med mange facetter

Grundlæggende giver 15FQ+ de målinger, der er behov for, for at sikre en målrettet og fokuseret rekruttering. Men 15FQ+ udmærker sig også særligt i lederviklingsforløb, hvor dialogerne om lederrollen og egen kunnen, både individuelt men også gruppemæssigt skaber perspektiv og hjælper til hurtigt at få nærværende og meningsfulde udviklingsdialoger.

De mange facetter i 15FQ+ kan du skrue op og ned for alt afhængig af dit formål. 15FQ+ kan både give dig et hurtigt og fokuseret indblik i personen, men også en dybdegående og nuanceret beskrivelse af personen. Det er formålet, der afgør hvor meget eller hvor lidt information eller hvilken type information, du anvender.

Det er de fem forskellige rapporter, der skaber de mange facetter, og som også giver dig et fokus, når du arbejder med værktøjet. 

De fem rapporter er:

15FQ+ udmærker sig også særligt i lederviklingsforløb, hvor dialogerne om lederrollen og egen kunnen, både individuelt men også gruppemæssigt skaber perspektiv og hjælper til hurtigt at få nærværende og meningsfulde udviklingsdialoger.

Du kan i de næste uger følge med i vores følgeton, hvor vi hver uge tager fat i en af de fem rapporter og giver dig et indblik i hvad den specifikke rapport kan give dig af information, samt hvad du kan bruge informationen til. 

  1. ”Jeg leder efter en der kan samarbejde, hvor finder jeg svaret?”
  2. Teamroller, hvordan bidrager viden om teamrollerne til rekruttering, on-boarding og udvikling af respondenten?
  3. Kontra-produktiv adfærdsrapport – ”Kan jeg spotte en psykopat?” – eller hvad kan man med den kontra-produktive rapport?
  4. Den ideelle jobprofil – ”For godt til at være sandt”, kan kandidat og job passe for godt sammen?
  5. Planlæg et udviklingsforløb med Emotionel Intelligens for dine ledere

Share this post

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.