DISC Sales – Get Started

Evnen til at skabe relationer er nøglen til det gode salg. Kurset er for dig, der ønsker at få en mere nuanceret forståelse for drivkraften bag forskellige kunders købsmotiver.

Information

Du får indsigt i, hvordan du, som sælger og rådgiver, bedre målretter og tilpasser din kommunikation til forskellige kunder, således kunden oplever dig som værdiskabende i enhver kundekontakt.

Du vil få indsigt i egne styrker og begrænsninger og opnå et klart billede af, hvilke kunder der kan være udfordrende for dig, samt hvilke kunder du naturligt vil have det nemmere med.

Vores Everything DiSC-profiler er 3. generation af DiSC-profilen, og blev lanceret i 2011. Det nye intuitive layout tager udgangspunkt i en circumplex-model, hvilket gør formidlingen og faciliteringen i både én-til-én og team sammenhænge meget mere forståeligt og derved øger deltagernes output og mulighed for at skabe transfer til dagligdagens situationer

Hvad

Ved kursets afslutning vil du, med afsæt i egen Everything DiSC Sales profil, have opnået generel indsigt i egen og andres adfærd. Du får en forståelse for, hvad der driver dine kunder og du vil have opnået indsigt i, hvordan du kan blive mere effektiv i forhold til de tre salgsmæssige grunddiscipliner:

  • Læse og forstå dine kunder
  • Kundernes købsmotiver
  • Tilpasning af egen salgsadfærd

Hvorfor

Du skal deltage på DISC Sales – Get Started kurset, hvis du ønsker at bliver bedre til at forstå dine kunder, og hvad der driver dem, således du nemmere og hurtigere kan være resultatskabende sammen med dem.

Formålet med et DISC Sales – Get Started kursus

DISC Sales – Get Started vil gøre dig i stand til, hvordan du, som sælger og rådgiver, bedre målretter og tilpasser din kommunikation til forskellige kunder.

Kurset giver dig et solidt teoretisk og praktisk fundament til at:

1. At blive bekendt med egen salgsstil, styrker og udfordringer.

2. At blive i stand til at forstår dine kunder, og hvad der drive dem ift. et køb.

3. At blive i stand til at differentiere din salgsstil i forhold til den enkelte kunde og derigennem opnå dine resultater hurtigere og mere effektivt.
Nedenfor finder du de praktiske informationer vedrørende DISC Sales – Get Started kurset.

Informationer som pris, tilmelding og holdstart:

HOLDSTART
Klik her for at komme til vores kursuskalender

PRIS
7.500 kr. eksl. moms. 1 undervisningsdag fra kl. 9-17

BELIGGENHED
København eller Fredericia
Kurset henvender sig til personer der arbejder med kundekontakt og kunderelationer, og som gerne vil udvikle deres kompetencer og opnå indsigt i hvad der driver deres kunder.

En typisk deltager er derfor enten sælger, rådgiver, KAM eller kundeservicemedarbejder.

Undervisningsforløbet på en Everything DiSC certificering

HJEMMEARBEJDE

Du vil ca. 14 dage før kursusstart modtage en mail med et link til en Everything DiSC Sales profil som du skal du udfylde.

Efter udfyldelse kan du straks få adgang til din rapport, som skal læses igennem inden kursusstart.
UNDERVISNINGS DAGEN

Introduktion til DiSC-modellen: En adfærdsmodel, der beskriver baggrunden for forskellige menneskelige adfærd: Hvorfor gør vi, som vi gør?

Hvad karakteriserer din salgsstil, herunder dine styrer og opmærksomhedspunkter.

Indsigt i forskellige kunders adfærd og hvad der driver deres køb.

Oprettelse på online platform hvor der kan oprettes gratis kundeprofiler.
EFTER

Du får udleveret en USB-nøgle med de materialer, der bliver brugt på kurset og du får adgang til gratis online kundeprofiler.

Anbefaling: Deltageren kan med fordel dele sit refleksionsskema om udvikling af egen salgspraksis med nærmeste leder, og dette kan evt. inddrages i sælgerens fremtidige udvikling.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.