Certificering og kurser 2018-01-09T13:30:20+00:00

Certificering

Du kender måske allerede til HR-værktøjerne Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™.

DISCnordic er Europas største udbyder af certificeringer og kurser i brug af HR-værktøjer til organisationsudvikling, teamudvikling og rekruttering. Vores værktøjer er intuitive og fleksible, og bruges af mange danske og internationale virksomheder, til løsning af opgaver som f.eks. leder- og medarbejder udvikling, rekruttering og teamsammensætning, kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering.

DISC Certificering

En DISC certificering henvender sig til dig, der arbejder professionelt med HR indenfor f.eks. organisationsudvikling, medarbejder- og lederudvikling, konflikthåndtering, salg og rekruttering. Bliv certificeret i DISC og få kendskab til de nuancerede og intuitive Everything DiSC® værktøjer.

Everything DiSC® kan med fordel anvendes til de fleste opgaver indenfor Human Ressources i en organisation, og er et vigtigt HR værktøj i den certificeredes værktøjskasse.

Everything DiSC® bruges blandt andet til:

  • Organisationsudvikling
  • Lederudvikling og medarbejderudvikling
  • Talentudvikling
  • Konflikthåndtering og kommunikation
  • Teamudvikling og samarbejde

Læs mere om en DISC certificering her.

Everything DiSC logo DiSC certificering

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ – Get Started

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et teamudviklingsprogram designet til at skabe high performance teams. Programmet bygger på Patrick Lencioni’s bestseller, “The Five Dysfunctions of a Team” og hans teamudviklingsmodel.

Når man sætter det fælles resultat over de individuelle mål kræver det indsigt og accept fra alle medlemmer af teamet. De fælles mål nås ved at opbygge tillid, indgå i konstruktiv konflikt, ‘commitment’ til fælles beslutninger og ved at holde hinanden ansvarlige. At blive et high performance team er et aktivt valg og en uudnyttet konkurrencefordel.

Læs mere om The Five Behaviors of a Cohesive Team™ – Get Started Kursus.

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ certificering

AdaptGRT Certificering

Intelligenstest og færdighedstest er værktøjer som ofte bliver benyttet i forbindelse med rekruttering. DISCnordic’s værktøj AdaptGRT er en kognitiv evnetest, der vurderer kognitive evner indenfor verbal-, numerisk- og abstrakt ræsonnement.

AdaptGRT anvendes af en række danske og internationale virksomheder, som rekrutteringstest og til talentudviklingsforløb. Værktøjet er designet til hurtigt og effektivt at give dig et solidt indblik i kandidatens udviklingspotentiale.

Bliv certificeret i AdaptGRT og anvend det kognitive værktøj i forbindelse med dine fremtidige rekrutteringer.

Klik her, for at læse mere om en AdaptGRT certificering.

AdapGRT certificering
Everything DiSC logo DISC certificering
The Five Behaviors of a Cohesive Team™ certificering
AdapGRT certificering
SE VORES KURSUSKALENDER

Kontakt os

Er du kommet i tvivl om vores produkter, eller har du spørgsmål til hvilken certificering, som passer dine behov bedst, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt Os