Certificering

Du kender måske allerede til HR-værktøjerne Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™.

DISCnordic er autoriseret Everything DiSC® partner og har mere end langvarig erfaring med HR værktøjer som DiSC. Vi er udbyder af certificeringer og kurser i brug af HR-værktøjer til organisationsudvikling, teamudvikling og rekruttering. Vores værktøjer er intuitive og fleksible, og bruges af mange danske og internationale virksomheder, til løsning af opgaver som f.eks. leder- og medarbejder udvikling, rekruttering og teamsammensætning, kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering.

Everything DiSC Workplace® Certificering

En Everything DiSC® certificering henvender sig til dig, der arbejder professionelt med HR indenfor f.eks. organisationsudvikling, medarbejder- og lederudvikling, konflikthåndtering, salg og rekruttering. Bliv certificeret i Everything DiSC Workplace og få kendskab til de nuancerede og intuitive Everything DiSC værktøjer.

Everything DiSC kan med fordel anvendes til de fleste opgaver indenfor Human Ressources i en organisation, og er et vigtigt HR værktøj i den certificeredes værktøjskasse.

Everything DiSC bruges blandt andet til:

  • Organisationsudvikling
  • Lederudvikling og medarbejderudvikling
  • Talentudvikling
  • Konflikthåndtering og kommunikation
  • Teamudvikling og samarbejde

Læs mere om en Everything DiSC Workplace certificering her.

Everything DiSC logo DiSC certificering

DISC Opgradering & Konvertering

En DISC Opgradering & Konvertering er til dig, som allerede har kendskab til DISC modellen, men ønsker at benytte Wiley’s Everything DiSC® i dit arbejde. Opgraderingen eller Konverteringen varer én dag, og du får mulighed for at bruge værktøjerne direkte efter certificeringen.

Everything DiSC® bidrager hver dag til at gøre ledere og medarbejdere mere effektive i kommunikationssammenhænge. Everything DiSC er dansk valideret og rapportens indhold holdes således op imod en dansk normgruppe. Everything DiSC anvendes i dag af HR-professionelle, ledere, trænere og konsulenter i hele verden.

Læs mere om DISC Opgradering & Konvertering.

Everything DiSC logo DiSC certificering

DISC Management – Get Started

DISC Management – Get Started er til dig, der ønsker at få en mere nuanceret forståelse for drivkraften bag forskellige medarbejders handlinger samt indsigt i, hvordan du som leder, bedst uddelegerer, motiverer og udvikler forskellige medarbejdere. Derved får du styrket dine kompetencer og bliver mere effektiv i din måde at lede på.

Kurset henvender sig til personer, som har til opgave at lede, motivere og udvikle andre mennesker, og som gerne vil udvikle deres kompetencer indenfor de tre kerneområder.

En typisk deltager er derfor allerede leder eller er kommende leder eller projektleder.

Læs mere om DISC Management – Get Started.

Everything DiSC logo DiSC certificering

DISC Sales – Get Started

DISC Sales – Get Started vil gøre dig i stand til, hvordan du, som sælger og rådgiver, bedre målretter og tilpasser din kommunikation til forskellige kunder.

Du får indsigt i, hvordan du, som sælger og rådgiver, bedre målretter og tilpasser din kommunikation til forskellige kunder, således kunden oplever dig som værdiskabende i enhver kundekontakt. Du vil få indsigt i egne styrker og begrænsninger og opnå et klart billede af, hvilke kunder der kan være udfordrende for dig, samt hvilke kunder du naturligt vil have det nemmere med.

Kurset henvender sig til personer der arbejder med kundekontakt og kunderelationer, og som gerne vil udvikle deres kompetencer og opnå indsigt i hvad der driver deres kunder.

En typisk deltager er derfor enten sælger, rådgiver, KAM eller kundeservicemedarbejder.

Læs mere om DISC Sales – Get Started.

Everything DiSC logo DiSC certificering

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ – Get Started

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et teamudviklingsprogram designet til at skabe high performance teams. Programmet bygger på Patrick Lencioni’s bestseller, “The Five Dysfunctions of a Team” og hans teamudviklingsmodel.

Når man sætter det fælles resultat over de individuelle mål kræver det indsigt og accept fra alle medlemmer af teamet. De fælles mål nås ved at opbygge tillid, indgå i konstruktiv konflikt, ‘commitment’ til fælles beslutninger og ved at holde hinanden ansvarlige. At blive et high performance team er et aktivt valg og en uudnyttet konkurrencefordel.

Læs mere om The Five Behaviors of a Cohesive Team™ – Get Started Kursus.

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ certificering

AdaptGRT Certificering

Intelligenstest og færdighedstest er værktøjer som ofte bliver benyttet i forbindelse med rekruttering. DISCnordic’s værktøj AdaptGRT er en kognitiv evnetest, der vurderer kognitive evner indenfor verbal-, numerisk- og abstrakt ræsonnement.

AdaptGRT anvendes af en række danske og internationale virksomheder, som rekrutteringstest og til talentudviklingsforløb. Værktøjet er designet til hurtigt og effektivt at give dig et solidt indblik i kandidatens udviklingspotentiale.

Bliv certificeret i AdaptGRT og anvend det kognitive værktøj i forbindelse med dine fremtidige rekrutteringer.

Klik her, for at læse mere om en AdaptGRT certificering.

AdapGRT certificering DISCnordic

Læs mere om værktøjerne her:

Everything DiSC logo DISC certificering
The Five Behaviors of a Cohesive Team™ certificering
AdaptGRT certificering